REGLER FÖR FORUMET!

 :: Regler :: Regler

Gå ner

REGLER FÖR FORUMET! Empty REGLER FÖR FORUMET!

Inlägg av Admin i tor jun 06 2013, 17:24

KVALITÈ
För alla inlägg som du eller nånannan gör så vill vi att man ska hålla en viss kvalité i sin post för att det ska vara rent och fint i forumet, vi har för den anledningen lagt ut individuella mallar på många av kategorierna där dom visar hur man kan göra sin post med en viss kvalité eller ifall du vill ha något att luta dig mot medans du gör din post. Ifall denna mallen inte existerar så är det fritt att göra din post hur du vill så länge den är inom reglerna för kategorin och forumet. Även om det finns en mall så får man göra en post hur man vill MEN ifall den inte möter en vill kvalité så kan det hända att den blir borttagen. Man kan INTE få en varning för detta ifall man inte spammar det.

REGLER
Reglerna för detta forumet är väldigt självklara och med lite logiskt tänkande så kan man lista ut varenda regler men dom ligger här för att folk ändå ska veta så låt oss börja att skriva ut dom.

1. INGET spam oavsett om det är i PM eller inte!
2. INGET ohyffsat språk någonstans!
3. INTE klaga på användare, personlig åsikt är helt okej men tänk på hur du skriver det och ifall det kan vara kränkande!
4. INTE ladda upp copyright skyddade eller olämpliga bilder/profilbilder som t.ex nakenbilder!
5. INTE göra poster i någon kategori som inte har något med posten att göra!
6. ALLTID följa respektive regler i de olika kategorierna ifall det finns några. Reglerna som finns i kategorierna kombineras alltid med dessa!

VÄLDIGT LITE REGLER FÖR TILLFÄLLET MEN DOM KOMMER ANTAGLIGEN ATT ÄNDRAS I FRAMTIDEN FÖR ATT FORUMET ÄR VÄLDIGT NYTT FORTFARANDE.

Admin
Admin

Antal inlägg : 2
Registreringsdatum : 13-06-06

Användarens profil http://webgaming.forumsv.net

Till överst på sidan Gå ner

Till överst på sidan


 :: Regler :: Regler

 
Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet